Tuesday, 28 December 2010

Craydon baby boy giveaway



Salam berblogger rakan2 semua.. Wahh.. sudah lama MaMaSiTi tidak kena tag... muahhhaa....Untuk kali ini, MaMaSiTi ditag oleh Pn. Norzie .. Terima kasih kerana berkunjung ke blog MaMaSiTi dan membuat tag untuk MaMaSiTi.. Tag Pn. Norzie nieh, berkisar kepada giveaway.. Giveaway tue datangnya daripada mama Farahadifa ..

Cara nak sertai giveaway nie,

1) buat entry bout this contest, tepek je banner contest ni kat entry and link to this entry yer..

- ok, this contest adalah mengenai Croydon Baby Giveaway yang bermula pada 13 December 2010 dan berakhir pada 12 January 2011 yang dianjurkan oleh Pn Farahadifa.

- Cabutan dibuat secara undian. 3 pemenang akan dipilih (berdasarkan kpd sambutan)

- Boleh tag 2 orang kengkawan untuk join giveaway ini. Tidak wajib menjadi follower Pn. Farahadifa.

- Kalau menang, boleh minta apa je yang kita nak kat pihak penganjur...

- Inilah bannernya:-


2. then letak banner juga di side bar and link to this entry juga..

Untuk mengetahui lebih lanjut sila klik pada banner tersebut..

Jadi untuk memeriahkancelebrate giveaway nie, MaMaSiTi juga berbesar hatilah nak tag 1 orang yang MaMaSiTi berkenan.. sebab 2 je, bukan yang lain tue idak berkenan.. hehe..


Akhir kata, selamat maju jaya semua rakan blogger... Tak lama lagi kita akan menyambut tahun baru.. Rumah MaMaSiTi tetap yang lama sebab sudah sebati rasanya dengan jiwa MaMaSiTi (cheewahh..).. hehehe.sengihnampakgigi. Kalau nak tukar pun godek sikit2 jek..
Oklah caw cin cawwwwkenyit...

Salam sayang,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...