Thursday, 24 March 2011

Belon Panas..

Belon panas di Putrajaya, gambar nie ditangkap ketika di dalam kereta.. :).. MaMaSiTi rasa kengkawn blogger semua mesti pernah pergi sebab pesta belon panas nie, tiap2 tahun diadakan kan..

Siti nak dukung sebab nak exited nak tengok.. :)

" Api"... Siti teruja nak tengok belon panas.. Hajat dihati nak merasa naik, tapi memandangkan ramainyelah yang dah ready beratur, maka hajat MaMaSiTi n family nak naik belon panas tue, tak kesampaian tambah2 ngan Daddy kalau bab menunggu nie, memang kurang la sikit... :)... Nasib baiklah masa nak parking kereta tak lama sangat.. So, kira bertuah gak la hari tue, senang dapat parking dan jalan pun tak jem sangat..

Masuk waktu Maghrib, MaMaSiTi singgah solat di masjid besi Putrajaya.. Masjid nie baru siap dibina, memang best, cantik dan bersih. Sementara daddy Siti solat, mama lepak2 jap ngan Siti comey nie.. :).. Nanti da umur 6-7 tahun Siti kena solat, jadi anak yang solehah dan hormat MaMa ngan Daddy serta orang lain ye.. ; )

Sweety Siti..

Salam manis,

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...